Prezentace aplikace PowerPoint - PowerPoint PPT Presentation

Loading...

PPT – Prezentace aplikace PowerPoint PowerPoint presentation | free to view - id: 73b179-NDYyN



Loading


The Adobe Flash plugin is needed to view this content

Get the plugin now

View by Category
About This Presentation
Title:

Prezentace aplikace PowerPoint

Description:

Title: Prezentace aplikace PowerPoint Author: hrobky Last modified by: hrobky Created Date: 10/13/2006 6:09:09 AM Document presentation format: P edv d n na ... – PowerPoint PPT presentation

Number of Views:58
Avg rating:3.0/5.0
Slides: 29
Provided by: hro68
Category:

less

Write a Comment
User Comments (0)
Transcript and Presenter's Notes

Title: Prezentace aplikace PowerPoint


1
THE CORRS
2
OBSAH
  • Kto sú The Corrs
  • O clenoch
  • Další clenovia skupiny
  • Diskografia
  • Z koncertov
  • Iné obrázky
  • Internetové zdroje

3
Dundalk
Spät na obsah
4
Sharon
Andrea
Caroline
Jim
Spät na obsah
5
John Hughes (buduci manažér)
The Commitments
Jean Kennedy Smith (americká diplomatka v Írsku)
Spät na obsah
6
Jason Flom (Lava Records)
David Foster (143 Records, budúci osobný
producent)
Spät na obsah
7
Late Night show, Saturday Night Live, Today, Good
Morning America, Beverly Hills 90210...
Spät na obsah
8
Spät na obsah
9
Celine Dion
Stevie Wonder
Luciano Pavarotti
Rolling Stones
Spät na obsah
10
Sheryl Crow
Rod Stewart
U2
Sting
Spät na obsah
11
Královná Alžbeta II.
- Rád britského impéria (The Order of the
British Empire)
Spät na obsah
12
Andrea
  • Andrea Jane Corr
  • cínová píštala (tin whistle), hlavný spev,
    písanie piesní
  • 17. 5. 1974
  • Dundalk, grófstvo Louth, Írsko
  • rodicia Jean a Gerry Corr
  • cca 155 cm
  • 45 kg
  • snúbenec Shaun Evans

Spät na obsah
13
Caroline
  • Caroline Georgine Corr
  • bicie, klavír, doprovodný spev, písanie piesní
  • 17. 3. 1973
  • Dundalk, grófstvo Louth Írsko
  • rodicia Jean a Gerry Corr
  • cca 160 cm
  • 55 kg
  • vydatá (2002), manžel Frank Woods, deti Jake
    (2003), Georgina (2004)

Spät na obsah
14
Sharon
  • Sharon Helga Corr
  • husle, doprovodný spev, písanie piesní
  • 24. 3. 1970
  • Dundalk, grófstvo Louth, Írsko
  • rodicia Jean a Gerry Corr
  • cca 165 cm
  • vydatá (2001), manžel Gavin Bonnar, syn Cathal
    Robert Gerard Bonnar(2006)

Spät na obsah
15
Jim
  • James Stephen Ignatius Corr
  • gitara, klávesy. doprovodný spev, písanie
    piesní, skladanie hudby, podielal sa na produkcii
    niektorých albumov
  • 31. 7. 1964
  • Dundalk, grófstvo Louth, Írsko
  • rodicia Jean a Gerry Corr
  • cca 170 cm
  • zasnúbený (2005), snúbenica Gayle Williamson,
    syn Brandon (2006)

Spät na obsah
16
Další clenovia skupiny
Anthony (Anto) Drennan
Keith Duffy
Spät na obsah
17
Jason Duffy
Kieran Kiely
Spät na obsah
18
Diskografia
  • Forgiven not Forgotten (1995)
  • Talk on corners (1997)
  • Talk on Corners, Special Edition (1998)
  • Forgiven not Forgotten/Talk on Corners (double
    CD) (1998)
  • Unplugged (1999)
  • In Blue (2000)
  • In Blue, Special Edition (2000)
  • The Best of the Corrs (2001)
  • Borrowed Heaven (2004)
  • Home (2005)
  • Dreams The Ultimate Corrs Collection (zatial
    nevyšiel)

Spät na obsah
19
albumy zo živých koncertov, special editions
pre rôzne krajiny
DVD/VHS záznamy z koncertov, dokumenty o
skupine...
Spät na obsah
20
Spät na obsah
21
Z koncertov
Spät na obsah
22
Spät na obsah
23
Spät na obsah
24
Spät na obsah
25
Spät na obsah
26
Spät na obsah
27
The End
Spät na obsah
28
Internetové zdroje http//www.emerald-corrner.c
om/home.html www.thecorrs.deepgirl.sk http//wavy
line.webpark.sk/uvod.htm http//en.wikipedia.org/
wiki/The_Corrs www.corrsonline.com www.th
ecorrswebsite.com http//www.celebritypicturesarch
ive.com/pgs/c/corrs/corrs-pictures.htm ...
Veronika Liptáková 2. Ag
Spät na obsah
About PowerShow.com